Voorwaarden Klantenkaart Wonen Ter Aar - TAVV

Voorwaarden Klantenkaart Wonen Ter Aar

Kortingscoupon Wonen Ter Aar

De sponsorcommissie kan vol trots melden dat Wonen Ter Aar zich heeft verbonden als shirtsponsor van TAVV. Dit seizoen speelt de JO19-1 in prachtige tenues gesponsord door Wonen Ter Aar. Hier zijn wij als sponsorcommissie en als vereniging uiteraard hartstikke blij mee. Nu hebben we in samenspraak met Wonen Ter Aar opnieuw een actie in het leven geroepen. Alle leden van TAVV ontvangen een speciale TAVV-korting en kunnen kiezen uit het meer dan ruime assortimenten bij Wonen Ter Aar. Tevens kunt u op deze manier zelfs geld verdienen voor uw vereniging! De actie is als volgt: Bij elke aankoop ontvangt u als lid van TAVV maar liefst 8% korting op het aankoopbedrag. Tevens heeft Wonen Ter Aar toegezegd om van elk aankoopbedrag 2% te doneren aan de vereniging! Een geweldig gebaar waar wij natuurlijk hartstikke blij mee zijn.

Eerder ontvingen onze leden een klantenkaart. Nu wordt op vertoon van onderstaande kortingscoupon de korting verrekend. Deze actie loopt tot en met 1 september 2019!!

Wonen Ter Aar is gevestigd aan de Stobbeweg 28 te Ter Aar. Neemt u gerust een kijkje in de winkel of bezoek de website www.wonenteraar.nl

Samenvatting Frankrijk - Nederland (4-0)

Vandaag om 11:13  Ronald Koeman is dramatisch gestart bij het Nederlands Elftal. De EK-kwalificatie werd voor Oranje afgetrapt in Parijs en daarin ging de ploeg van de nieuwe bondscoach hard ten onder tegen Frankrijk. Binnen 23 minuten stond het namelijk al met 3-0 achter. Bekijk de samenvatting van het duel hieronder.  meer »


Deze interlands mag je dit weekend niet missen!

Vandaag om 7:00  De topcompetities zijn bijna aangekomen bij de eindfases en dus wordt het steeds interessanter. Nu wordt het opeens ruw onderbroken door interlandvoetbal. Weinig voetballiefhebbers zitten daar op te wachten, maar dit weekend staat er wel een aantal erg mooie interlands op het programma.  meer »


Interview Jasper Schendelaar: "Er lag bij PEC Zwolle een duidelijk plan voor mij op tafel"

Gisteren om 14:00  Bowie was voorbestemd als hulphond. De mini labradoodle, vernoemd naar popicoon David, heeft sinds afgelopen zomer echter Jasper Schendelaar als baasje. De doelman die een geweldig seizoen beleeft met PEC Zwolle en in zijn jeugd AZ verkoos boven Arsenal. De viervoeter zorgt ervoor dat de voormalig jeugdinternational elke dag met een fris hoofd start. "'s Ochtends rond half acht, acht uur maak ik de eerste wandeling. Heerlijk." meer »


Oud-ploeggenoten over Martin �degaard: "Van de veertien dagen vakantie was hij tien dagen aan het trainen"

Gisteren om 12:00  De laatste tien jaar hebben de nodige pareltjes de Nederlandse velden betoverd. Een van die goudklompjes was Martin Ödegaard. De Noorse middenvelder, die nu wekelijks uitblinkt bij Arsenal, kwam anderhalf jaar uit voor sc Heerenveen en twaalf maanden droeg hij het shirt van Vitesse. "Van de veertien dagen vakantie was hij tien dagen aan het trainen." meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!