Voorwaarden Klantenkaart Wonen Ter Aar - TAVV

Voorwaarden Klantenkaart Wonen Ter Aar

Kortingscoupon Wonen Ter Aar

De sponsorcommissie kan vol trots melden dat Wonen Ter Aar zich heeft verbonden als shirtsponsor van TAVV. Dit seizoen speelt de JO19-1 in prachtige tenues gesponsord door Wonen Ter Aar. Hier zijn wij als sponsorcommissie en als vereniging uiteraard hartstikke blij mee. Nu hebben we in samenspraak met Wonen Ter Aar opnieuw een actie in het leven geroepen. Alle leden van TAVV ontvangen een speciale TAVV-korting en kunnen kiezen uit het meer dan ruime assortimenten bij Wonen Ter Aar. Tevens kunt u op deze manier zelfs geld verdienen voor uw vereniging! De actie is als volgt: Bij elke aankoop ontvangt u als lid van TAVV maar liefst 8% korting op het aankoopbedrag. Tevens heeft Wonen Ter Aar toegezegd om van elk aankoopbedrag 2% te doneren aan de vereniging! Een geweldig gebaar waar wij natuurlijk hartstikke blij mee zijn.

Eerder ontvingen onze leden een klantenkaart. Nu wordt op vertoon van onderstaande kortingscoupon de korting verrekend. Deze actie loopt tot en met 1 september 2019!!

Wonen Ter Aar is gevestigd aan de Stobbeweg 28 te Ter Aar. Neemt u gerust een kijkje in de winkel of bezoek de website www.wonenteraar.nl

Nations League voor vrouwen: hoe werkt het?

Vandaag om 17:01  Er is inmiddels afgetrapt in de Nations League voor vrouwen. Nederland zit in de groep met België, Engeland en Schotland. In de eerste wedstrijd wacht België. Voor ELF Voetbal een mooi moment om in te zoomen op de vrouwelijke variant van de Nations League.   meer »


Bundesliga-spitsen breken record na record tijdens seizoenstart

Vandaag om 13:27  Bayer Leverkusen en Bayern München lijken dit seizoen de te kloppen ploegen in de Bundesliga. Beide ploegen wonnen al hun duels en speelden in een onderling duel gelijk. Op de derde plaats achter Bayer Leverkusen en Bayern München volgt het verrassende VfB Stuttgart, dat afgelopen seizoen nog een degradatie play-off speelde. De huidige top drie van de Bundesliga heeft één ding gemeen: een topschutter in de punt van de aanval meer »


AZ beleeft de beste seizoenstart sinds 2005

Vandaag om 12:04  In Zwolle spoelde AZ de nare nasmaak van Bosnië weg. Op bezoek bij PEC swingde het elftal van Pascal Jansen wederom in de Eredivisie. Het resultaat was een overtuigende 0-3 en daarmee heeft de club na vijf speelrondes de volle buit gepakt.  meer »


Overzicht: De volledige nasleep van De Klassieker

Vandaag om 11:35  De 195ste Klassieker zal de boeken in gaan als één van de meest besproken edities. Het duel kan mogelijk ook nog eens de allereerste Klassieker ooit worden die niet uitgespeeld zal worden. Het duel heeft in ieder geval letterlijk en figuurlijk een spoor van verwoesting achtergelaten in Amsterdam. Hierbij een overzicht van wat er sinds zondagmiddag is gebeurd. meer »


Meer nieuws

17 september 2023 17:21 Samenvatting: FC Twente - Ajax (3-1)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!