Voorwaarden Klantenkaart Wonen Ter Aar - TAVV

Voorwaarden Klantenkaart Wonen Ter Aar

Kortingscoupon Wonen Ter Aar

De sponsorcommissie kan vol trots melden dat Wonen Ter Aar zich heeft verbonden als shirtsponsor van TAVV. Dit seizoen speelt de JO19-1 in prachtige tenues gesponsord door Wonen Ter Aar. Hier zijn wij als sponsorcommissie en als vereniging uiteraard hartstikke blij mee. Nu hebben we in samenspraak met Wonen Ter Aar opnieuw een actie in het leven geroepen. Alle leden van TAVV ontvangen een speciale TAVV-korting en kunnen kiezen uit het meer dan ruime assortimenten bij Wonen Ter Aar. Tevens kunt u op deze manier zelfs geld verdienen voor uw vereniging! De actie is als volgt: Bij elke aankoop ontvangt u als lid van TAVV maar liefst 8% korting op het aankoopbedrag. Tevens heeft Wonen Ter Aar toegezegd om van elk aankoopbedrag 2% te doneren aan de vereniging! Een geweldig gebaar waar wij natuurlijk hartstikke blij mee zijn.

Eerder ontvingen onze leden een klantenkaart. Nu wordt op vertoon van onderstaande kortingscoupon de korting verrekend. Deze actie loopt tot en met 1 september 2019!!

Wonen Ter Aar is gevestigd aan de Stobbeweg 28 te Ter Aar. Neemt u gerust een kijkje in de winkel of bezoek de website www.wonenteraar.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!