Scheidsrechter

Haan, S.G. de

Accommodatie

Onbekend

Utrecht – TAVV heeft in Utrecht tegen Elinkwijk vooral voor de rust een prima wedstrijd gespeeld. Na de thee, het stond inmiddels 0-2, nam de ploeg wat gas terug, maar vond nog wel tweemaal het net: 0-4

De  ploeg kwam overigens niet echt scherp aan de start, binnen de vijf minuten was Elinkwijk namelijk  al twee keer dreigend. Daarna pakte de ploeg de draad goed op en speelde het op de hobbelige grasmat een bij vlagen prima eerste helft. In de 21e minuut bekroonde Erwin Groenendijk dat met een goal, waarbij gezegd dat de defensie van Elinkwijk er wel heel slecht uit zag: 0-1.
(meer)(bron:Adrie van Lith)