Scheidsrechter

Snoek, P.

Accommodatie

Onbekend

Mijdrecht – Trainer Patrick Loenen bood na afloop zijn excuses bij Niels Slottje aan, voor de “gestolen” zege van zijn ploeg Argon in de thuiswedstrijd tegen TAVV. (1-0)

Slottje: “Dat klinkt leuk, maar echt blij ben ik daar niet mee, wij de complimenten en mijn collega de punten. We spelen de beste wedstrijd na de winterstop, maar staan wel met lege handen, verschrikkelijk zuur.”  Daar had de coach een punt, zijn team creëerde drie honderd procent kansen, maar benutte er daarvan niet één. Een misverstand achterin bracht Argon, in blessure tijd de volle winst: 1-0.

De eerste helft was voor Argon, dat aantrad zonder haar aanvoerder Wilco Krimp en spits Jesse Stange. De ploeg creëerde mogelijkheden, maar wist dat niet te vertalen in doelrijpe kansen, die kwam er wel in de 35e minuut voor Lyndon de Bruijn, maar oog in oog met Antonioli, liet de spits die kans aan zich voorbijgaan. Vlak voor rust was Argon twee keer  dicht bij de openingstreffer,  maar de razendsnelle Riad Lilipaly vond beide keren niet de juiste oplossing.

De tweede helft waren de rollen omgedraaid en was TAVV (overigens zonder spits Stefan Rijsdam) de betere. Het leverde de ploeg twee enorme kansen op, maar zowel Paulus Egberts (53e minuut) alsmede Erwin Groenendijk wisten in de één tegen één situatie goalie Antonioli Romero niet te verschalken.

In de 92e minuut kregen de Ter Aarders daarvoor het deksel op de neus. Bastiaan van der Voorn liet de bal voor keeper Bart Vis lopen, de razendsnelle Epitace Kraemer wurmde zich ertussen, omspeelde Bart Vis knap en deed TAVV in rouw dompelen: 1-0.  Vis: “Dat doelpunt reken ik mezelf aan, ik had Bastiaan moeten coachen, maar liet dat na. Een stomme blunder, me na afloop van een duel nog nooit zo ellendig gevoeld!”