Scheidsrechter

Boer, J. den

Accommodatie

Onbekend

Al na 3 minuten in het bekerduel tegen Wilhemus stond de einduitslag van 0-1 op het scorebord. Slordig balveries op het middenveld was de inleiding tot het vroeg in de wedstrijd gescoorde tegendoelpunt. De eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd zonder dat dit echt kansen opleverde. In het tweede gedeelte drong TAVV meer aan maar in de buurt van het Wilhelmus doel komend ontbrak het te vaak aan zuiverheid in de passing. 10 minuten voor tijd een grote mogelijkheid voor Kevin van Wijk maar zijn schot werd door de onderkant van de lat gekeerd. Niet veel later was het Bart Vis, die bij een hoekschop voor TAVV zich mengde in de 16 van Wilhelmus, die hard uithaalde maar de Wilhelmus doelman wist de bal nipt te keren. Einde bekeravontuur dus voor het team dat zich nu gaat richten op het a.s. competitieduel bij en tegen VOP.