Scheidsrechter

Germs, M.L.

Accommodatie

Onbekend

TAVV begon slap aan de wedstrijd tegen Zeewolde en werd hierdoor al direct onder druk gezet (o.a. bal op de lat). TAVV zocht naderhand ook de aanval en zette op hun beurt  de verdediging van Zeewolde onder druk. Zeewolde durfde niet van achteruit op te bouwen en speelde veel de lange bal in het centrum van TAVV waar zij doorlopend het onderspit moest delven tegen onze twee centrale verdedigers.

In de 26e minuut werd een vrije trap van TAVV in een scrimmage door Zeewolde verwerkt tot een prima counter. Gelukkig liep dieze gevraalijke counter goed af voor TAVV. TAVV kwam steeds beter in de wedstrijd en na wat toch kansen gehad te hebben werd TAVV in het zadel geholpen door Raymond Fafie van Zeewolde. Een te zachte terugspeelbal was een prooi voor onze Paulus Egberts die deze kans koelbloedig afmaakte. De voortreffelijke doelman Martin van Barneveld had ditmaal geen antwoord op de inzet van Paulus. Met deze voorsprong leek TAVV vertrouwen getankt te hebben voor het verdere verloop van de wedstrijd.

Na rust een ander TAVV, waarbij het spel meer open lag. Zeewolde moest! Na een hoekschop probeerde Hessel Korthuis van Zeewolde de bal weg te werken. De opstuitende bal kwam echter tegen zijn arm en scheidrechter Germs wees naar de strafschopstip. Fanny Waandels zette zich achter de bal en wist de bal in het net te schieten: 2-0 in de 71e minuut. Waar iedereen dacht dat de 3-0 en 4-0 zouden volgen kwam bedrogen uit. Met een meesterlijke uithaal  (Bart volslagen kansloos) kwam Zeewolde op 2-1. Lang konden de polderbewoners er niet van genieten, de voor Paulus ingevallen Rick gaf een fantastische voorzet die even zo fantastisch werd binnen gekopt door Jordy (3-1).

Volgende week gaan wij op bezoek bij Zevenhoven (een absolute kraker). Na de derde zege op rij zijn wij onze buren gepasseerd en dat vinden wij in Ter Aar natuurlijk niet erg. Voorlopig staat ons vlaggenschip op een keurige 5e plaats!  Zaterdag 11 oktober om 14:30 uur bij Zevenvoven gaan we kijken of deze plaats verder verstevigd kan worden. Tot dan!