Scheidsrechter

Jansen, E.P.

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag speelden TAVV 1 bij de studenten van Odysseus '91 in Utrecht. Na wat heen en weer lopen op het mooie complex heb je ook wat: een kunstgrasveld en daar kun je dan maar beter blijven tot de wedstrijd begint. Hoezo dat, nou het is een aardig stukje lopen van kleedkameer naar veld.
Het was gelukkig prachtig weer, dus geen probleem, moet er niet aan denken om hier bij minder weer te moeten spelen, laat staan als supporter langs de kant te moeten staan. Dan de wedstrijd. Tot vandaag hadden de paarshemden nog geen punt, en dat  was na de wedstrijd gelukkig (voor TAFFIE) nog steeds het geval.
TAVV begon niet best aan de wedstrijd en de eerste 20 minuten waren dan ook  het aankijken niet waard. Het goede keeperswerk van Bart hield ons op de been. Toen werd er plotseling een overtreding gemaakt op Erwin in de 16, de terecht toegekende strafschop werd benut door Fanuel, dit alles in min.25. In de 40e min. mooie opening van Sven op Randy, en die bereikte vanaf zo'n beetje de achterlijn Stefan, en die twijfelde niet: 0-2!. Deze stand was tevens ook de ruststand. Ook in de rust bleven we maar op het veld. De thee werd, tot grote vreugde van velen onder ons, door enkele lieftallige theemeisjes gebracht. De tweede helft was stukken beter maar ondanks de vele kansen voor TAVV werd er niet meer gescoord. De grootste kans was voor Erwin die een tweede strafschop  gestopt zag worden. Wederom 3 punten in de pocket en de nul gehouden, geen kaarten voor TAVV, de paarsen pakten er 3.

Volgende week (4 okt.) speelt het eerste weer thuis op sportpark Aardamme tegen het voor ons onbekende Zeewolde, dat gelijk speelde
tegen onze buren uit Zevenhoven(0-0).

Aanstaande dinsdag speelt TAVV O23 tegen Sportief O23 aanvang 20.00 uur THUIS.