Scheidsrechter

Rijn, S. van

Accommodatie

Onbekend

TAVV 1 is een ronde verder in de beker. Nadat de grasmat niet in orde bleek na de vele regen werd er uitgeweken naar het Zoetermeerse kunstgras.

Met het ontbreken van een aantal vaste krachten werd er aan
de laatste poulewedstrijd begonnen. Na zo'n 20 minuten nam TAVV via Rick 'DIRK' Vogels de leiding na goed voorbereidend werk van Stefan, 1-0 en dat was ook de ruststand. Net voor de rust kwam DWO met 10 man te staan omdat hun centrale middenvelder er met zijn 2e gele kaart vanaf moest.
Na de rust was het van beide kanten niet best, de echte beslissing viel pas in de 90e minuut, doelpunt Van Stefan na een assist van Rick. Prima gedaan in deze bekerpoule, 2x winst en 1x gelijk tegen 3 tweede klassers, top.

Nu op naar zaterdag a.s.1e competitie wedstrijd tegen CSW, 14.30 uur op ons eigen Aardamme, komt allen!

Spelersgroep: Bart, Kay, Kevin, Nick V., Nick Str., Sven, Yannick, Dieter, Rick, Stefan, Jordy, Fanuel, Jesse, Erwin.